Provence
Provence
Provansu vadinama gastronomijos provincija Prancūzijoje. Vietos prieskoniai – rozmarinas, pankolis, kmynas, bazilikas, triufelių įvairovė – žinomi toli už Prancūzijos ribų. Provansas – majonezo „Provansalis“ gimtinė. Prancūzų virtuvės pagrindą sudaro ypatingai ryškiai Provanse pateikti: žuvis, alyvuogių aliejus ir vaisiai. Ir visi patiekalai, be...
Provansu vadinama gastronomijos provincija Prancūzijoje. Vietos prieskoniai – rozmarinas, pankolis, kmynas, bazilikas, triufelių įvairovė – žinomi toli už Prancūzijos ribų. Provansas – majonezo „Provansalis“ gimtinė. Prancūzų virtuvės pagrindą sudaro ypatingai ryškiai Provanse pateikti: žuvis, alyvuogių aliejus ir vaisiai. Ir visi patiekalai, be abejo, paskaninami pašlovintomis provansalio žolelėmis.
More

Provence  Yra 10 prekės(-ių).

Rodoma 1 - 10 iš 10 prekių
filter

Filtravimas

Specialūs pasiūlymai

Informacija